Qui som ?

1

    La coral “XARAGALL” , constituïda el curs 2001-2002, va       crear-se amb el desig d’agermanar persones que estimen       la música i troben en el cant coral una bona forma       d’expressar-ho.         

     PER QUÈ ENS DIEM XARAGALL ?  

     Un xaragall és “el regueró que forma l’aigua de la pluja en escórrer-se  per un terreny inclinat”. La nostra Coral, amb les seves veus, vol deixar una petita i agradable “petjada” dins del cor de tots aquells que ens escolten.

 

En els inicis teníem secció infantil i juvenil, formada per alumnes de l’escola on estem ubicats però malauradament per falta de participants van acabar desapareixent al cap de tres anys. Encara que ens agradaria molt tornar a tenir aquestes seccions, a hores d’ara no ha estat possible.

 

Som, doncs, una coral bastant jove i dintre de la nostra curta història hem fet sortides per participar en Trobades de Corals a Santa Maria de Palautordera, a Ascó, Arenys de Mar, Osca, La Selva del Camp i al Monestir de Montserrat, al maig de 2010.

 

 Una altra fita important per a nosaltres va ser el 2 de febrer de 2015, amb la retransmissió en directe per TVE-2 de la missa aniversari dels 200 Anys del naixement de Don Bosco, al Temple del Sagrat Cor del Tibidabo. 

 

Per commemorar el nostre 15è Aniversari, que  celebrat el curs 2016-17, varem realitzat el concert de Nadal conjuntament amb l’Orquestra de Cambra de l’escola de música AULA 7. A més a més i també dins d’aquesta celebració, els dies 3 i 4 de juny -2017 varem fer dos concerts un a Les Escaldes-Engordany i un altre a Ordino (Andorra), respectivament.

 

Durant aquests anys hem crescut en nombre de cantaires, en experiència i, cal dir-ho, en qualitat musical, que intentem millorar cada dia. 

–ooOoo–


One thought on “Qui som ?

    Jordi said:
    Mai 19, PM a les 13:42

    Estem molt satisfets d’aquest nou mitja de comunicació, per donar-nos a conèixer al mon cantaire.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s